Om Bilförmedlingen - Referenser

Bilförmedlingen samarbetar med Trustpilot och Reco för att ta in omdöme från våra kunder och uppdragsgivare.

Trustpilot har åtagit sig att säkerställa bättre upplevelser för alla när det gäller shopping via nätet, vilket innebär att de gör sitt yttersta för att utrota falska omdömen. Ni kan se några av Bilförmedlingens omdöme nedan.

Bilförmedlingen omdöme / recensioner

Totalt betyg 4,6 (från 1 till 5) baserat på 1342 omdömen via Trustpilot och Reco. Visar de 10 senaste.

Jag valde...
Jag valde Bilförmedlingen för att sälja min bil efter att ha läst omdömen och jämfört olika firmor. Bilförmedlingen uppfyllde helt och hållet mina (högt ställda) förväntningar på att vara proffsiga, ärliga och bra att ha att göra med. Jag kommer definitivt att använda Bilförmedlingen igen när jag ska sälja en bil!

Jag är än en gång...
Jag är än en gång supernöjd med killarna på Bilförmedlingen. De har fått sälja mina bilar under de senaste 7-8 åren och varje gång har de hållt vad de lovat. Den sista bilen de nu sålde åt mig fick jag 80,000:- som inbytespris på Nissan. Ca 20,000:- tjänade jag på att ist låta Bilförmedlingen sälja! Tack Sacha, Jens och Filip. Jag återkommer :)

Har fått hjälp med...
Har fått hjälp med att sälja ett fordon. Mycket serviceminded. Har anlitat företaget tidigare och vet att de är bra att ha att göra med. Mycket bra!

Jag anlitade dem...
Jag anlitade dem för att sälja min bil

Jag har sålt min...
Jag har sålt min bil genom Bilförmedlingen Ängelholm. Jag har blivit mycket bra och positivt bemött, alltifrån det personliga mötet, då jag gav dem uppdraget, till att bilen blev såld. Under tiden den varit till salu, fick jag kontinuerlig information. Företaget levde verkligen upp till mina förväntningar. De kändes professionella och jag kan rekommendera dem. Solweig

Att vända sig till...
Att vända sig till Bilförmedlingen var ett väldigt smidigt sätt att utan bekymmer kunna sälja sin bil. Trevligt och korrekt bemötande, med en direkt utbetalning efter avslutad affär. Mina varma rekommendationer.

Väldigt nöjd....
Väldigt nöjd. Jättebra service på en affär som potinellt kunde blivit jobbig. Rekommenderas!

Bra bemötande....
Bra bemötande. Förtrolig Hjälpsam.

Mycket trevlig och...
Mycket trevlig och förtroendeingivande personal.

Allt bra servicemed...
Allt bra servicemed kunden,PERFEKT