Om Bilförmedlingen

Enklare

Genom många års erfarenhet av bilbranschen har vi samlat på oss mycket kunskap om bilaffärer. Den kunskapen delar vi gärna med oss av. Skall du sälja eller köpa en bil, mc, släp, pick-up eller annat fordon som rullar kan vi hjälpa dig till en bättre affär tack vare vår unika affärsidé.

Klokare

Vår affärsidé är inte bara enkel den är också klok. För att kunna hantera stora volymer av kunder, kommittenter, fordon och affärer har vi skapat en databas. Med databasen i grunden har vi sedan utvecklat ett gränssnitt som alla kunder och medarbetare kan nå via Internet. På detta sätt sparar vi mycket tid och pengar som kommer våra kunder till nytta och det har du glädje av när du skall sälja eller köpa en bil. En annan fördel är att du som skall sälja din bil kan använda den ända tills vi hittar en köpare. Informationen finns i databasen, tillgänglig för alla via Internet. .

Säkrare

Det här är ett tryggt sätt för dig som säljer eller köper bil. Du som säljer får alltid kontant betalt så snart vi förmedlat din bil. Och du som köper kan vara säker på att bilen är i utlovat skick och i köpet ingår en månads trafikgaranti. Vi följer också konsumentköplagen så om något skulle bli fel har du rätt att reklamera ursprungliga fel.