Maxus - Eldrivna bilar på riktigt

 

Maxus är ett nyare kinesiskt bilmärke som i norden fokuserar på elbilar och framförallt elektriska transportbilar. Maxus transportbilar är från grunden byggd som en eldriven bil och har därför lite bättre prestanda än andra elektriska transportbilar på marknaden. Bilförmedlingen har nu börjat sälja Maxus transportbilar för att kunna erbjuda alla våra företagskunder ett riktigt bra alternativ för "gröna" transporter. I Maxus program ingår det även en större modell av personbilen Maxus Euniq MPV som även den har en klassledande räckvidd på upp till 356 km (WLTP). Och fler modeller är på ingående.

E-DELIVER 3

Maxus e-Deliver 3, världens första el-transportbil, är konstruerad som en elbil från grunden. e-Deliver 3 är inte en ombyggd Diesel- eller bensinbil. Med anledning av detta så har man sparat hela 200 kg på konstruktionsvikten vilket ger hög nyttolast.

e-Deliver 3 kommer i två olika längder med lastvolym på 4,8 och 6,3 m3 och upp till 1000 kg nyttolast. Batteripaket på 35 och 52,5 kWt ger klassledande räckvidd.

E-DELIVER 9

Stort utrymme för last och god komfort för föraren – detta är några av styrkorna för elektriska Maxus e-Deliver 9. e-Deliver 9 imponerar även den mest kritiska föraren med sin genomtänkta ergonomi, utmärkta sittkomfort och höga kvalitetsutförande. Den som kör en Maxus e-Deliver 9 kommer sannolikt att uppleva en modern personbil, och inte en transportbil.

Maxus e-Deliver 9 är också extremt praktisk. Välj mellan en bil med lastutrymme på 9,7m³ eller 11m³ bil och en maximal lastkapacitet på upp till 1.200 kg. Maxus e-Deliver9 erbjuder det utrymme du kan förvänta dig av en skåpbil. Förutom bakdörrarna kan godset även lastas och lossas genom en stor sidodörr på passagerarsidan.

e-Deliver 9 har en räckvidd på upp till 296 km* (WLTP combined).

MAXUS EUNIQ

Med sju platser, räckvidd från 260-356 km (WLTP combined/urban), takrails och dragkrok, är Euniq den perfekta elbilen. Här kan hela familjen enkelt åka på vardagliga äventyr. Vare sig om du ska på fotbollsträning, till stugan eller besöka familjen är Euniq MPV den perfekta bilen.

Med Euniq får du en stor familjebil av högsta kvalitet och klassledande räckvidd.